Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

phoca_thumb_l_dsc_4756Ένα φεστιβάλ ζωής, στο οποίο δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις, θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παππά, την Κυριακή 1 Μαρτίου,  από την Alterscopeυπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου “Έχουμε  εκατοντάδες λόγους να επιστρέψουμε σε έναν πιο υγιή, ευτυχισμένο και σίγουρα πιο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής. Την 1η Μαρτίου, στο Μύλο του Παππά, άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα μυήσουν κάθε ενδιαφερόμενο, με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες, στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής, αυτού που θα έπρεπε όλοι να έχουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, θα αποκαλυφθούν όσα χρειαζόμαστε για να βάλουμε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή μας!”

Σύμφωνα με τους διοργανωτές μπορούμε να μάθουμε πώς να ενεργοποιήσουμε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής μας και πώς να διαχειριστούμε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή μας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

phoca_thumb_l_dsc_4783Ακόμη, να βελτιώσουμε την υγεία μας με φυσικούς τρόπους, ανακαλύπτοντας τις υπερτροφές και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Στην ίδια έκθεση δίνεται η δυνατότητα φωτογράφισης και ανάλυσης της αύρας, μαθαίνουμε τα μυστικά της κρυσταλλοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας, γνωρίζουμε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες και πολλά άλλα.

Ώρες λειτουργίας: 11π.μ. έως 10 μ.μ.

Είσοδος: €3.00.  Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για επισκέπτες ή εκθέτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών: www.alterscope.gr.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ