“ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ

Τελευταία Παράσταση για το κοινό την Κυριακή 1 Μαρτίου

108nΤην τελευταία παράσταση για το κοινό δίνει το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, στο Θέατρο ΟΥΗΛ (Α. Γαζή & Κουμουνδούρου) την Κυριακή 1 Μαρτίου τις 11:30 π.μ. με το ανατρεπτικό παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου “Περπατώ εις το δάσος”.

Το “Περπατώ εις το δάσος” είναι ένα μοναδικό ταξίδι σε γνωστά κλασικά παραμύθια.
Η Κοκκινοσκουφίτσα μαζί με “γνωστούς αγαπημένους ήρωες” περιπλέκεται σε “περιπέτειες άγνωστες”, αποδεικνύοντας τη γενναιότητα της! “Περπατώντας εις το δάσος” θα αντιμετωπίσει παρεξηγήσεις, απρόοπτα, αλλά και τους ίδιους τους φόβους της. Θα μείνει μόνη πολλές φορές, θα δώσει το πρώτο της φιλί, θα χάσει την ελευθερία της κι όπως κάθε παιδί, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι και πού ανήκει, όταν όλοι “την μπερδεύουν και την παιδεύουν”!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση. Μουσική: Κώστας Βόμβολος. Εικαστική επιμέλεια: Ήβη Σαμαρά. Μουσική διδασκαλία: Φίλιππος Ζούκας. Τεχνική υποστήριξη: Στέφανος Πάλλας. Ερμηνεύουν: Χριστίνα Γκαργκινούδη, Κατερίνα Λιαποπούλου, Αποστόλης Λύγδας. Κατερίνα Μπέκου, Θανάσης Σαλιαμπούχος.
Εισιτήριο:5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό παραμύθι (Αθ. Διάκου 5)

Κρατήσεις στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6943956171 και 6977081445
Υπεύθυνος κρατήσεων: Ανδρέας Αλμπάνης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ