ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ  ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

βιβλιοδεσίαΟι Φίλοι της Βιβλιοθήκης  δήμου Τυρνάβου προτίθενται να δημιουργήσουν εργαστήρι  βιβλιοδεσίας για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αυτή την αξιόλογη τέχνη. Σε κάλεσμά τους αναφέρουν τα εξής:

Η βιβλιοδεσία είναι η τέχνη που συντηρεί, ομορφαίνει και προστατεύει από την φθορά του χρόνου τα αγαπημένα μας βιβλία. Στο εργαστήριο θα γνωρίσετε βήμα, βήμα την τέχνη της βιβλιοδεσίας, “δένοντας” το δικό σας βιβλίο.

Μάθετε μικρά μυστικά και γνωρίστε τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιεί ο βιβλιοδέτης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, γονείς, δασκάλους, καθηγητές καλλιτεχνικών μαθημάτων, νέους,  νέες και σε κάθε βιβλιόφιλο που ενδιαφέρεται για την πανάρχαια τέχνη της βιβλιοδεσίας.

Θα γίνουν δέκα (10) μαθήματα σε διάστημα τεσσάρων (4) μηνών. Το κόστος συμμετοχής είναι τριάντα 30 ευρώ το μήνα συν τα όποια έξοδα για αγορά υλικών. Το εργαστήριο συντονίζει η κ. Ειρήνη Καϊσούδη – βιβλιοδέτης.

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με τις υπεύθυνες των βιβλιοθηκών του Δήμου μας, την κα. Ματίνα Οικονόμου (βιβλιοθήκη Αμπελώνα) και την κα. Αντιγόνη Χάρου (βιβλιοθήκη Τύρναβου) ή με τον  κ. Σωτήρη Μπλάνα (κιν. 6944540990).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ