ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΣΙΑΪΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Σιαΐνης Στέφανος στην ποιο πολυπληθέστερη κατηγορία των 59 κιλών κερδίζοντας 3 αγώνες. Από τον δεύτερο αγώνα αγωνιζόταν τραυματισμένος στο πόδι, καταφέρνοντας όμως να ανατρέψει το εναντίον του αρνητικό σκορ και στην αρχή του τρίτου αγώνα υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο χέρι.

Παρόλα αυτά ο Σιαΐνης κατάφερε να κερδίσει και τον τρίτο αγώνα αποδεικνύοντας σωματικές και ψυχικές δυνάμεις, και ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του προπονητή του και δέχτηκε στο τέλος του αγώνα συγχαρητήρια από πολλούς για το αγωνιστικό του πνεύμα που παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς συνέχισε και κέρδισε τους αγώνες μη εγκαταλείποντας την προσπάθειά του.

agonas1Ο προπονητής όμως έκρινε ότι ο Σιαΐνης δεν θα πρέπει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα κάτι που θα ήταν αρνητικό για την μετέπειτα πορεία του, αποφεύγοντας χειρότερο τραυματισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη εμφάνισή του στην κατηγορία των εφήβων και ήταν ο μικρότερος ηλικιακά στην κατηγορία και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.


“Συγχαρητήρια Στέφανε μας έκανες υπερήφανους με την απόδοσή σου”, σημειώνει ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ