ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΚΑΝΤΖΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ

Ούτε σήμερα μπόρεσαν οι αθλητές της ελληνικής ομάδας στο μπάντμιντον που αγωνίζονται στο Μπακού να πάρουν κάποια νίκη. Τόσο η τυρναβίτισσα Ι. Καρκαντζιά και ο Γ. Χαραλαμπίδης στο απλό, όσο και οι Ειρήνη και Πέτρος Τέντας στο μικτό διπλό ηττήθηκαν στα σημερινά τους παιχνίδια και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση χωρίς να μπορέσουν να προχωρήσουν στα παιχνίδια νοκ άουτ.

Στο απλό γυναικών αυτή την φορά η Ιωάννα Καρκαντζιά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Ρωσίδα Ksenia Polikarpova και έχασε εύκολα με 2-0 (21-4, 21-4). Το πρόγραμμα της κλείνει αύριο με τον αγώνα απέναντι στην Yigit Neslihan από την Τουρκία στις 17:00.

Στο απλό ανδρών ο Γιώργος Χαραλαμπίδης ηττήθηκε από τον Ούγγρο Gergely Krausz με 2-0 (21-11, 21-16) σε 36 λεπτά αγώνα. Αύριο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Βέλγο Tan Yuhan στις 07:40.

Στο απλό γυναικών αυτή την φορά η Ιωάννα Καρκαντζιά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Ρωσίδα Ksenia Polikarpova και έχασε με εύκολα με 2-0 (21-4, 21-4). Το πρόγραμμα της κλείνει αύριο με τον αγώνα απέναντι στην Yigit Neslihan από την Τουρκία στις 17:00.

Στο μικτό διπλό τα αδέλφια Τέντα έχασαν από το γερμανικό δίδυμο των Beck/Kattenbeck με 2-0 (21-11, 21-6) και αποκλείστηκαν. Την Πέμπτη παίζουν απέναντι στους Γάλλους Mittelheisser/Fontaine στις 08:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ