ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ – Γ. ΝΤΑΪΣΕΜΠΛΟΥΜ

Με περίσσιο θράσος ο επικεφαλής του ΆΤΥΠΟΥ, ΜΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ οργάνου, που λέγεται Eurogroup, και κατά συνέπεια, κύριος Τίποτα, Γιαρούμ Ντάισεμπλουμ, πριν από λίγο επιχείρησε έναν ωμό εκβιασμό κατά της Ελλάδας και του λαού λέγοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι δεν πρόκειται να ξανασυνομιλήσει με τη σημερινή κυβέρνηση ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας ο κ. Ντάισεμπλουμ αψηφώντας την αρχή της ομοφωνίας στο άτυπο όργανο που προΐσταται, δεν έλαβε καθόλου υπόψη του τις αντιρρήσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, και προχώρησε σε δηλώσεις και συμπεράσματα, λες και αφορούσαν το σπίτι του και όχι το κοινό σπίτι των λαών της Ευρώπης.

Απροκάλυπτα και εξοργιστικά ο κ. Ντάισεμπλουμ προφανώς εκφράζοντας τα αφεντικά του, τους δυνάστες – δανειστές της χώρας, ανερυθρίαστα απείλησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες  με μαύρες μέρες επειδή η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση τόλμησε να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει εκείνος αν δέχεται ή όχι την καταστροφική συμφωνία που μας επιβάλουν οι δανειστές και τα ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Και ο κ. Ντάισεμπλουμ καλά κάνει και τα λέει όλα αυτά αφού είναι φανερό ποιους εκπροσωπεί και ποιους υπηρετεί. Στη χώρα μας δεν βρέθηκε κανένας να αντιδράσει και να του πει “Έλεος, κ. Ντάισεμπλουμ υπάρχουν και όρια!”.

Αλλά ποιος να τα πει αυτά; Ο Σαμαράς, που την Πέμπτη κορυφαία ημέρα των διαπραγματεύσεων, μιλούσε για οικουμενική κυβέρνηση χωρίς τον Τσίπρα, κλείνοντας το μάτι στους δανειστές για μεγαλύτερες πιέσεις, οι δημοσιογράφοι – τσιράκια των αφεντικών τους, ή ο Θεοδωράκης που έλεγε ότι φέρτε όποια συμφωνία θέλετε και εγώ θα την ψηφίσω;

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ