ΚΕΔΗ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Σε μειώσεις στη μηνιαία συνδρομή εκμάθησης κολύμβησης στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο του Τυρνάβου μετά από το δημοσίευμα του paidis.com που μετέφερε διαμαρτυρίες άπορων, τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ επισημαίνοντας ότι για τα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου η συμμετοχή στα τμήματα εκμάθησης είναι δωρεάν, ενώ οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα πληρώνουν μόνο για τα δύο παιδιά.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική φαίνεται στην παρακάτω ανακοίνωση της ΚΕΔΗΤ:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (K.E.ΔH.T.) ξεκίνησε τη λειτουργία του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου στις 15/06/2015, διαθέτοντας δύο πισίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας. Το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο δίνει τη δυνατότητα εκμάθησης κολύμβησης σε μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για κολύμβηση στους δημότες κατά τις απογευματινές ώρες.

Στον ίδιο χώρο υπάρχουν δύο γήπεδα 5×5, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, γήπεδο Βeach Volley, παιδική χαρά και αναψυκτήριο. Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο αθλητικό κέντρο, που προσφέρει άθληση, ψυχαγωγία και αναψυχή στους δημότες.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΤ κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας, καθορίστηκαν οι ώρες λειτουργίας του κέντρου και η τιμολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ως εξής:

Το Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 22:00.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα καθημερινά από τις 07:30 έως τις 09:30 δωρεάν και με τη συνοδεία του γυμναστή τους.

Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης σε αρχάριους και παιδιά πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 πμ – 14:00 μμ.

  • Η μηνιαία συνδρομή για την εκμάθηση είναι 20,00€/παιδί.
  • Για τα παιδία των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου η συμμετοχή στα τμήματα εκμάθησης είναι δωρεάν, προσκομίζοντας έγγραφο από το Δήμο που να αποδεικνύει ότι είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους των δικαιούχων.
  • Για τους τρίτεκνους, για τα δύο πρώτα παιδιά η συνδρομή είναι 20,00€/παιδί, ενώ για το τρίτο παιδί θα είναι δωρεάν.
  • Για τους πολύτεκνους, για τα δύο πρώτα παιδιά η συνδρομή είναι 20,00€/παιδί, ενώ για τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι δωρεάν. Χρειάζεται να προσκομίσουν βεβαίωση για την πολυτεκνία τους.

Θεραπευτική Κολύμβηση πραγματοποιείται καθημερινά από τις 14:00 έως τις 15:00, προσκομίζοντας βεβαίωση από γιατρό.

Οι ώρες κοινού για την πισίνα είναι 15:00μμ – 22:00μμ, ενώ για τα Σαββατοκύριακα οι ώρες κοινού θα είναι 11:00πμ – 22:00μμ.

  • Για τους ανήλικους τo ημερήσιο εισιτήριο (έως 18 ετών) θα είναι 1,00€, ενώ η μηνιαία κάρτα θα είναι 20,00€.
  • Για τους ενήλικες (άνω των 18 ετών) το ημερήσιο εισιτήριο θα είναι 1,5€, ενώ η μηνιαία κάρτα θα είναι 30,00€.

Όλοι οι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση και Ιατρική Βεβαίωση.

Τα γήπεδα 5×5 κατά τη θερινή περίοδο θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 20:00-22:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα 18:00-22:00.

Τη χειμερινή περίοδο, τα γήπεδα θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Κυριακή 16:00-22:00. Τις υπόλοιπες ώρες τα γήπεδα θα παραμένουν κλειστά.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους του Πολυδύναμου Κέντρου θα μπορούν να διεξάγονται ομαδικά πρωταθλήματα. Το εισιτήριο για τα  γήπεδα 5×5 θα είναι 2,00€/άτομο.

Τα γήπεδα Μπάσκετ και Βeach Volley θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και η είσοδος σε αυτά θα είναι δωρεάν.

(τηλ. Επικοινωνίας : 2492026060)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ