ΒΟΛΟΣ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ

Στην σύλληψη του άνδρα που εντοπίστηκε να σέρνει έναν σκύλο με την μηχανή του προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από καταγγελία που κατέθεσε σήμερα το πρωί κάτοικος της περιοχής.

Με την μηχανή έσυρε τον σκύλο.

Η γυναίκα, που είδε τον δράστη και τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο της, κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωσε στις 11:30 για το έγκλημα την Φλωρίκα Τσιρογιάννη πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση».

Ο δράστης σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα είχε δέσει το ζώο από την αλυσίδα του στο μηχανάκι του και όταν διαπίστωσε ότι το σκυλί δεν κουνιέται πια σταμάτησε το έπιασε από το κολλάρο και το πέταξε. Η άσφαλτος όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr κα Τσιρογιάννη που έπιασε το τραυματισμένο σκυλί στον κτηνίατρο ήταν γεμάτη από τα αίματα και τον εμετό του.

Τα αίματα από τις πατούσες του ζώου που έλιωσαν στην άσφαλτο.

Στην κτηνιατρική γνωμάτευση αναφέρεται ότι το σκυλί έχει και τις τέσσερις πατούσες του καμένες από το σύρσιμο και αποκολλημένο το δέρμα από τα πέλματα του.

Τα νύχια (όσα υπάρχουν) έχουν σπάσει και άλλα είναι μέσα στο δέρμα του ζώου (ένδειξη ότι το ζώο ήταν πάντα δεμένο) όπως επίσης αποκολλημένο είναι και το 6 δάκτυλο. Το σκυλί φέρει εκδορές και στο δέρμα της κοιλιάς, έχει σαρκοκοπτική ψώρα και είναι περίπου 6 ετών. Ο δράστης που συνελήφθη αναμένεται να δικαστεί αύριο.

Τα τραύματα στα πέλματα του ζώου.

Σύμφωνα με την κα Τσιρογιάννη είναι εμφανές ότι το ζώο ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν από τον βασανισμό του και φυσικά νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο για περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις καθώς από το σοκ δεν δέχεται ούτε να πιει νερό.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας και αυτού του εγκλήματος.

www.zoosos.gr

Στην πυρά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ