ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ «ΤΡΟΦΗ» ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

«Τροφή» στους συντάκτες του αθλητικού ρεπορτάζ έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχόλιο της σελίδας για «πρώτη» της ΑΕΛ στο ARENA, την ερχόμενη  Τρίτη 28 Ιουλίου και μετάβαση στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αρχές Αυγούστου.

Σε γεύμα γνωριμίας «βγήκαν» οι… λαγοί με τον Κούγια  να δείχνει διατεθειμένος να τα «βρει» και με τον Πηλαδάκη  για το θέμα της έδρας!

Στα μεταγραφικά τώρα, η ΠΑΕ με σημερινή της ανάρτηση ανακοίνωσε ούτε λίγο ούτε πολύ μια 11άδα παίκτες, με τους περισσότερους να προέρχονται από τη «δεξαμενή» της Παναχαϊκής, ενώ  ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των  Μονιάκη  και Ροβίθη  που αγωνίστηκαν στον  ΟΦΗ αλλά και ο Πάτο, κυνηγός που αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα.

Το ρόστερ  αναμένεται να συμπληρωθεί με την απόκτηση 5 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών ακόμη, ενώ από τους «παλιούς» της ΑΕΛ συνεχίζουν οι Μπόγιοβιτς, Λύρας, Μπανούσης  και Πατσιογεώργος.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από παίκτες από την Πάτρα καταφτάνει και το… πούλμαν της Παναχαϊκής, που με την αλλαγή «διακριτικών» θα εξυπηρετεί τις μετακινήσεις της ομάδας!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ