ΓΕΡΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…

Δεν κρύβει την απορία του αλλά και την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται και λειτουργεί η δημοτική αρχή, με επιστολή του στο paidis.com, ο δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου Θεόδωρος Λάππας, ο οποίος υποστηρίζει ότι δήμαρχος και αντιδήμαρχοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αδιαφορίας και ανευθυνότητας.

Αφορμή για την επιστολή του κ. Λάππα έδωσε ένας πεύκος στην οδό Κρυστάλλη, του Αμπελώνα, ο οποίος έχει εδώ και καιρό γύρει επικίνδυνα, αφού τα κλαδιά του κυριολεκτικά ακουμπάνε στο οδόστρωμα, με κίνδυνο να ξεριζωθεί και να πέσει στα κεφάλια ανυποψίαστων περαστικών.

000_0215Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δει την κατάσταση του συγκεκριμένου δένδρου που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αμπελώνα και να μην καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το συγκεκριμένο δένδρο, σημειώνει ο κ. Λάππας, υπενθυμίζοντας στους δημοτικούς άρχοντες ότι είναι υποχρεωμένοι να προστατεύουν τους δημότες και να φροντίζουν για τη διατήρηση ενός ασφαλούς και ανθρώπινου περιβάλλοντος στους τομείς ευθύνης τους. Σε μια περίοδο που οι πολίτες στην πλειοψηφία τους είναι αντιμέτωποι με τα τέρατα της ανεργίας και της φτώχειας, οι δημοτικοί άρχοντες έχουν εξασφαλισμένο ένα καλό εισόδημα για να υπηρετούν το δήμο και τους δημότες και είναι αδιανόητο να μην επιτελούν το έργο τους.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ