ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν –όχι όλοι, κάποιοι- σύζυγοι, και που «αγγίζουν» τόσο πολύ τις γυναίκες τους, ώστε αυτές να τους ερωτεύονται και πάλι από την αρχή.

Διαβάστε για να ξέρετε:

  1. Οι μπαμπάδες που …φορούν τα μωρά τους

Οι άνδρες δεν έχουν ιδέα πόση δύναμη ασκούν πάνω στις γυναίκες τους όταν φορούν ένα μάρσιπο αγκαλιάς με το νεογέννητο (και όχι μόνο) μωράκι τους μέσα!

  1. Όταν ένας μπαμπάς συναντά για πρώτη φορά το μωρό του

Ζεσταίνεται η καρδιά της κάθε γυναίκας όταν βλέπει το σύζυγό της να αντικρίζει χαρούμενος, συγκινημένος, δακρυσμένος για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι τους.

  1. Να χτενίζει τα μαλλιά της κορούλας του

Δεν είναι λίγο να βλέπεις ένα τύπο με …ξυρισμένο κεφάλι να προσπαθεί να διαχειριστεί τα ατίθασα μαλλιά της κορούλας του. Λιποθυμάς!

  1. Εκεί κάτω υπάρχει ένας μπαμπάς!

«Κάθε φορά που βλέπω τη φωτογραφία του συζύγου μου να είναι πεσμένος κάτω και από πάνω του να είναι τα παιδιά μας, και να ξέρω ότι παίζει μαζί τους επειδή πραγματικά το απολαμβάνει, τον αγαπώ όλο και περισσότερο».

Και δεν είναι η μόνη σύζυγος που νιώθει έτσι για τον άνδρα της.

  1. Και τα σκυλάκια…

Δεν είναι μόνο τα ανθρώπινα μωράκια. Η εμπιστοσύνη και η λατρεία που του δείχνει το κατοικίδιο της οικογένειας, σκυλάκι ή γατάκι, κάνει τη γυναίκα του να …λιώνει, να τον αγαπά ακόμη περισσότερο.

6. Να σέρνει το καρότσι στο σούπερ μάρκετ

Από τις καλύτερες εικόνες για μια γυναίκα, που πάντα την εκτιμάει δεόντως…

  1. Ο σύζυγος με τα παιδιά που κοιμούνται

Από τις πιο …αφροδισιακές στιγμές για μια γυναίκα είναι να βλέπει το σύζυγό της να μεταφέρει με τα γερά του …μπράτσα το παιδί τους που κοιμάται…

8. Να φορά την αγάπη τους

Λατρεύουν οι γυναίκες να βλέπουν το σύζυγο να φορά ξαφνικά ένα ανόητο μπλουζάκι που του είχε αγοράσει χρόνια πριν. Πραγματικά κάνει το κλικ…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ