“ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ” ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Το ιδιαίτερο, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και συναίσθημα θεατρικό έργο “Πριν το χάραμα” του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ.
Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαϊκών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών.

Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Η διανομή είναι πολυάνθρωπη, περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες. Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλού ηθοποιοί: (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας. Σκηνοθετούν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Τις ερμηνείες των τραγουδιστών πλαισιώνει ζωντανή ορχήστρα.

Γενική είσοδος 15 ευρώ και φοιτητικό – ανέργων 13 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ