ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Τον τρόμο έζησαν δεκάδες θαμώνες σε κατάστημα του κέντρου των Χανίων, όταν νεαρός εισέβαλε σε καφετέρια και άρχισε να πυροβολεί εξ’ επαφής 23χρονο Χανιώτη. Μάχη δίνουν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, το θύμα καθόταν σε καφετέρια της οδού Καλλεργών, όταν δέχτηκε πέντε σφαίρες, σχεδόν εξ’ επαφής από άλλο νεαρό, που έσπευσε στη συνέχεια να εξαφανιστεί και ενώ η περιοχή ήταν γεμάτη από θαμώνες καταστημάτων.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο σημείο της επίθεσης έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με βάση και τις περιγραφές των μαρτύρων συνελήφθη λίγο αργότερα.

Οι πληροφορίες αποδίδουν την επίθεση σε οικογενειακές διαφορές δράστη και θύματος (ο πατέρας του 23χρονου σήμερα θύματος είχε σκοτώσει τον πατέρα του 25χρονου σήμερα θύτη).

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

“Συνελήφθη, σήμερα (24.08.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 24χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (24.08.2015) πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς, αφού εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πυροβόλησε με όπλο, σε βάρος του 24χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (24χρονου), ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η ανωτέρω πράξη διαπράχθηκε από τον 25χρονο, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων”.

news247.gr/cretalive.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ