ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Στα Φάρσαλα βρέθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Βασίλης Κόκκαλης,  επικεφαλής κλιμακίου πολιτευτών του κινήματος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους του κινήματος αλλά και απλούς πολίτες και να τους αναλύσει την πολιτική κατάσταση της χώρας, ειδικά στον τομέα της γεωργίας.

Ο κ. Κόκκαλης υπεραμύνθηκε της συμφωνίας που κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξηγώντας πως «είναι το τελικό βήμα εξόδου της χώρας από το καθεστώς των μνημονίων αφού μέσα σ’ αυτή περιγράφεται λεπτομερώς ο σχετικός οδικός χάρτης των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα». Επιπροσθέτως ο Λαρισαίος βουλευτής εξήγησε πως δίνεται σκληρός αγώνας για τους υπερχρεωμένους επαγγελματίες και αγρότες υπενθυμίζοντας όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει προς την κατεύθυνση αυτή, με αιχμή του δόρατος την τροποποίηση στο νόμο Κατσέλη.

elassona 2Αργότερα ο κ. Κόκκαλης και η ομάδα των πολιτευτών επισκέφτηκαν την Ελασσόνα όπου είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο κ. Νίκο Ευαγγέλου και τον Μητροπολίτη κ. Χαρίτωνα.

Στο δημαρχείο της πόλης ο κ. Ευαγγέλου τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ελασσόνας καθώς και για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε τον κ. Ευαγγέλου πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο πλευρό των αυτοδιοικητικών παραγόντων και τόνισε πως θα είναι στη διάθεση της Ελασσόνας και μετά τις εκλογές.

elassona 1Εν συνεχεία η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στην Ιερά Μητρόπολη όπου το κλιμάκιο των ΑΝΕΛ συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα. Ο κ. Κόκκαλης αφού ζήτησε την ευχή του Σεβασμιότατου υποστήριξε πως η Ορθόδοξη Εκκλησία επιτελεί μέγιστο κοινωνικό έργο και εξήρε την απόφαση ίδρυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου στην Ελασσόνα, μια πρωτοβουλία του δήμου και της Μητρόπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ