ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Στις πληγείσες από την χαλαζόπτωση και την ανεμοθύελλα περιοχές της επαρχίας Τυρνάβου βρέθηκε ο βουλευτής Λαρίσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήση Παρλίτση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εικόνα που αντίκρυσα είναι πραγματικά μια εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής, η οποία δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα σε καλλιεργητές αλλά και κτηνοτρόφους. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να δράσει και πάλι άμεσα προχωρώντας στην αναλυτική καταγραφή των ζημιών και να προχωρήσει στην καταβολή των αποζημιώσεων όπου χρειάζονται.

Ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους πως το διάστημα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΕΛΓΑ και οι υπηρεσίες του λειτούργησαν με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, δίνοντας λύσεις σε καταστάσεις πραγματικά δύσκολες.

Για μας, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο πρωτογενής τομέας είναι ο τομέας που πρέπει να υποστηρίξουμε και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αν θέλουμε η χώρα μας να εξέλθει της κρίσης και των καταστρεπτικών πολιτικών της λιτότητας. Βρισκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου οι οποίοι ποτίζουν με τον ιδρώτα τους τα χώματα της πατρίδας μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στη νέα κυβέρνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ