Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΠΟΥΤΙΝ

Τελικά δεν ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δύο φαρσέρ παραδέχτηκαν την Τετάρτη ότι αυτοί βρίσκονταν πίσω από το τηλεφώνημα που ο τραγουδιστής Έλτον Τζον πίστευε ότι είδε δεχτεί από το Ρώσο πρόεδρο.

Ο τραγουδιστής είχε κριτικάρει στο παρελθόν το “γελοίο” ρεκόρ του Πούτιν όσον αφορά στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και είχε επίσης πει πως θα ήθελε να συναντηθεί με τον Πούτιν για να μιλήσουν γι ‘αυτά.

Την Τρίτη, φάνηκε σαν να εμφανίστηκε φως στην άκρη του τούνελ, όταν ο Έλτον Τζον δημοσίευσε μια φωτογραφία του Πούτιν στο Instagram και τον ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα.

Το Κρεμλίνο όμως αρνήθηκε αμέσως ότι υπήρξε οποιαδήποτε τέτοια επικοινωνία.

Την Τετάρτη, ο Vladimir Krasnov, ένας πολύ γνωστός Ρώσος φαρσέρ, είπε στο NBC News ότι ο ίδιος και ο συνεργάτης του, Alexei Stolyanov, ήταν πίσω από το τηλεφώνημα. Επίσης, υποσχέθηκε ότι θα δημοσιεύσουν στο YouTube τη συζήτησή τους με το Βρετανό μουσικό.

Το ζευγάρι των φαρσέρ είχε στο παρελθόν στοχοποιήσει τον πρώην σοβιετικό ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και άλλες γνωστές προσωπικότητες στη Ρωσία.

Ο Dmitry Peskov, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, είπε ότι οι δύο άνδρες θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη επειδή η φάρσα “δεν ήταν ωραία.”

Παρόλα αυτά μπορεί τελικά και να υπάρξει επικοινωνία ανάμεσα στον Πούτιν και τον Έλτον Τζον, αφού ο Peskov δήλωσε ότι ο Πούτιν θα ήταν πρόθυμος να μιλήσει με τον Έλτον Τζον, αν ο τραγουδιστής του τηλεφωνούσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ