ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016.

Έτσι, λοιπόν, όλοι οι εργαζόμενοι και άνεργοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών  της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (oaed.gr). Οι συνάδελφοι πρέπει να πάνε έγκαιρα στον ΟΑΕΔ που ανήκουν για την έκδοση κωδικών πρόσβασης.

Για την έκδοση των κωδικών πρόσβασης είναι απαραίτητο να προσκομίσουν  στον ΟΑΕΔ το Εκκαθαριστικό Σημείωμα, την Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Με την απόκτηση των κωδικών πρόσβασης σας γνωστοποιούμε την παρακάτω διαδικασία για να γίνει πιο εύκολη και επιτυχής η προσπάθεια της αίτηση σας.

Με την είσοδο στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα οδηγηθείτε στον τίτλο: «ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ», έπειτα στην σελίδα με τίτλο: « ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» πρέπει να δηλώσετε: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, όπου συμπληρώνετε τους κωδικούς πρόσβασης που σας έχει εκδώσει ο ΟΑΕΔ .Έτσι με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται την αίτηση σας.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους χειριστές  δικαιούχους μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 23:59. Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις.

Ωστόσο, αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους μέχρι και την 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15:00.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι οι εργαζόμενοι και άνεργοι μαζί με τις οικογένειες τους οι οποίοι το έτος 2014:

Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ/ΕΤΑΜ,

Ή έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μηνών ( 50 ημερήσια επιδόματα),

Ή συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω ( ημέρες εργασίας- επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμEΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ