ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για απαράδεκτη συμπεριφορά από την πλευρά του προϊσταμένου της δημοτικής αστυνομίας στη Λάρισα κάνει λόγο σε καταγγελία του αναγνώστης της σελίδας paidis.com ο οποίος όπως υποστηρίζει απευθύνθηκε στον προϊστάμενο για να εκφράσει τα παράπονά του και συνάντησε μια αδιάφορη έως και προκλητική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναγνώστης, τα στοιχεία του στη διάθεση της σελίδας, πριν από λίγες ημέρες άφησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του πεζοδρομίου της Παπακυριαζή για να «αφήσει» την κόρη του σε βρεφονηπιακό σταθμό εκεί κοντά. Επιστρέφοντας σε δύο ακριβώς λεπτά όπως αναφέρει βρήκε κλήση στο αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα αυτοκίνητο χρηματαποστολής έκλεινε όλο τον πεζόδρομο ανενόχλητο.

Όταν πήγε στον προϊστάμενο όχι για να ζητήσει να του σβήσουν την κλήση, λέγοντας από την αρχή ότι θα την πληρώσει, αλλά για να βρεθεί μια ουσιαστική λύση τον άκουσε έκπληκτος να του λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι πρέπει να ψάχνει μόνος του ο κάθε οδηγός και να βρίσκει νόμιμο μέρος για να αφήνει το αυτοκίνητο και να πηγαίνει το παιδί του στον παιδικό σταθμό, λες και υπάρχουν πολλές νόμιμες θέσεις για ολιγόλεπτη στάση στο κέντρο της πόλης ώστε να εξυπηρετούνται οδηγοί που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα στις ενστάσεις του αναγνώστη ο προϊστάμενος με αλαζονεία είπε ότι απολογείται μόνο στον Εισαγγελέα.

Επειδή ο αναγνώστης θεωρεί ότι στη Λάρισα σχετικά με τα θέματα στάσης και στάθμευσης ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά και επειδή δεν διαφωνεί στο να πληρώσει το πρόστιμο, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσουν οι διακρίσεις ζητά ισονομία και ισοπολιτεία αλλά και καλύτερη συμπεριφορά από στελέχη του δήμου.

Σ.Σ.: Για του λόγου το αληθές παραθέτει φωτογραφία που δείχνει αδικίες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ