«ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ!!

Της… εποχής στη χώρα μας τα «προαπαιτούμενα» και η ΕΠΟ δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί, έτσι σύμφωνα με σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της «… προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση  των συλλόγων που μετέχουν στις  εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες η υποχρεωτική συμμετοχή κάθε ΠΑΕ σε ειδικά σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία Srortradar».

«Πονοκέφαλος» για τις ΠΑΕ, αφού τα υποχρεωτικά σεμινάρια καλούνται να παρακολουθήσουν άπαντες, από διοίκηση έως παίκτες και προπονητές παρά το φόρτο αγωνιστικών και άλλων υποχρεώσεων, αλλά και «σπαζοκεφαλιά» για τους φιλάθλους η… καινοτομία της ΕΠΟ!

Τι είναι όμως η περίφημη Sportradar  που βρίσκεται στα χείλη όλων από νωρίς σήμερα το απόγευμα; Πρόκειται για εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής  απάτης που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της UEFA και συντάσσει τις περίφημες εκθέσεις για τους «ύποπτους» αγώνες.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η συμφωνία με την ΕΠΟ κλείστηκε εδώ και μήνες, με τις σχετικές υπογραφές να «πέφτουν» τον περασμένο Ιούνιο παρουσία μάλιστα εισαγγελέα Εφετών, του τότε ομοσπονδιακού τεχνικού Σέρχιο  Μαρκαριάν, παραγόντων της ΕΠΟ και γνωστών διαιτητών!

Σύμφωνα πάντα με τη σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας το υποχρεωτικό…  πέρασμα από τα θρανία γίνεται «για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων (sic) αγώνων», και μπορεί η «παρένθεση» να είναι δικιά μας ωστόσο ανάμεσα στους φιλάθλους βρέθηκε κιόλας η λύση!

«Τι τα θέλουν τώρα τα τρεχάματα και τα σεμινάρια με τους Ευρωπαίους, μια κουβεντούλα με τον Αχιλλέα και το Μάκη να κάνουν και σε μια ώρα καθάρισαν», ήταν το σχόλιο και τα… σχόλια δικά σας!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ