ΑΝΩ – ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Σαν χρονικό ενός προαγγελθέντος θανάτου ήλθε η χθεσινή αντίδραση του δημάρχου Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, ο οποίος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ζήτησε δημοσίως την παραίτηση της αντιδημάρχου Χρυσούλας Προβίδα.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη το paidis.com επικοινώνησε σήμερα με την κ. Προβίδα η οποία δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα τονίζοντας ότι ο μόνος αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του να ζητήσει την παραίτησή της είναι ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος θα πρέπει δημόσια να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την ενέργεια. Στην επιμονή μας αν και η ίδια είχε ζητήσει να παραιτηθεί μας είπε ότι το έκανε στο παρελθόν «λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων…».

Τέλος με νόημα σημείωσε ότι είναι «πολύ large για να ασχοληθεί με μικρότητες», παραπέμποντας και πάλι στον κ. Ευαγγέλου για τα περαιτέρω…

Εν τω μεταξύ παραιτήθηκε από τη θέση του πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας, ο κ. Ανέστης Σερετίδης, ο οποίος όμως παραμένει αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων. Με απόφαση του δημάρχου που έκανε δεκτή την παραίτηση τοποθετείται για το υπόλοιπο της θητείας στη θέση του προέδρου της επιτροπής ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ