ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται το θέμα με τους τραυματιοφορείς του αγώνα της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά την κλήση της ΠΑΕ σε απολογία στο… χορό μπήκε και εισαγγελέας!!

Πληροφορίες λοιπόν φέρεται να ζήτησε από τους «βυσσινί» ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με την ΑΕΛ να φαίνεται πως δεν γνωρίζει τα ονόματα των δύο εθελοντών!

Παρακούρασε και παρατράβηξε το αστείο και καλό θα ήταν να τελειώνει αφού πέρα από τις δηλώσεις Κούγια για τον «αγνό φούρναρη που προσφέρει στην ομάδα», οι δηλώσεις του ενός εκ των πρωταγωνιστών φιλοξενήθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ αναπαραγωγή τους έγινε μέχρι και από ιδιωτικά κανάλια και sites των Αθηνών.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

Εξάλλου την Πέμπτη επέστρεψαν… σπίτι τους και τα τρόπαια της ομάδας, με τους Monsters να τα παραδίδουν μετά από δύο χρόνια φύλαξης στη διοίκηση του «Ερασιτέχνη» με την ευχή της δημιουργίας μουσείου της ΑΕΛ όπου τρόπαια, αρχειακό υλικό, λάβαρα και αναμνηστικά θα μπορούν να εκτεθούν για την ανάδειξη της ιστορίας της ομάδας.

Μια παράδοση 29 ολόκληρων χρόνων καλείται να «σπάσει» το Σάββατο η ΑΕΛ, που με επιδίωξη τη νίκη και το 5 στα 5 ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη του Απόλλωνα Σμύρνης (18:00).

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «βυσσινί» για τον αγώνα της Ριζούπολης,  με το Ράτκο Ντόστανιτς να βλέπει στο απουσιολόγιο δίπλα στο όνομα του τραυματία Βασίλη Κουτσιανικούλη και αυτό του Ανδρέα Λαμπρόπουλου, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ