ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ 450 ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Το 2008, όταν ο  Sasha Pejčić έμαθε ότι πολλά από τα αδέσποτα σκυλιά που τάιζε, τα μάζεψε και σκότωσε ο τοπικός δήμος, δημιούργησε ένα καταφύγιο ζώων.

Η χωρίς κλουβιά εγκατάσταση του σύντομα μεγάλωσε για να στεγάσει εκατοντάδες σκυλιά. Ωστόσο, το καταφύγιο δεν έχει καθόλου πόρους, και το 2013, όταν του τελείωσαν τα τρόφιμα και τα σκυλιά του έμειναν πεινασμένα για δύο ημέρες, ο Pejčić απευθύνθηκε στο Harmony Fund.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία “προσφέρει σανίδα σωτηρίας για τη διάσωση των ζώων σε όλο τον πλανήτη,” βοήθησε τον Pejčić, και συνεχίζει να το κάνει και σήμερα.

Πρόσφατα, το Harmony Fund κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τα 450 σκυλιά του Pejčić να τρέχουν, να παίζουν, να απολαμβάνουν το νερό στο καταφύγιο μαζί με το διασώστη τους και αρκετούς εθελοντές.

Το Harmony Fund ελπίζει ότι δείχνοντας αυτό το βίντεο θα ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την υποχρηματοδότηση της διάσωσης και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους ώστε να το βοηθούν να ταΐζει τα σκυλιά.

“Με το χειμώνα να έρχεται, ελπίζουμε να αποθηκεύσουμε λίγη τροφή. Αυτό είναι μια φιλανθρωπική επένδυση που δεν θα σας φέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο χαρά.”

Το Harmony Fund ζητά από τους ανθρώπους να το χρηματοδοτήσουν κάνοντας μια εφάπαξ δωρεά ή με την εγγραφή τους σε μηνιαίο πρόγραμμα.

“Τα [σκυλιά] προστάτευαν τον εαυτό τους στους δρόμους ή σε αμελή σπίτια και τόσα πολλά από αυτά έφτασαν εδώ με σπασμένα οστά και σπασμένες καρδιές. Αλλά η επούλωση πραγματοποιείται εδώ,” αναφέρει η ιστοσελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης. “Τα σκυλιά σύντομα μαθαίνουν ότι και τα αγαπούν και τα φροντίζουν. ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ