ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 1 – 0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Η ΑΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του θεσσαλικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο ΑΡΕΝΑ. Οι παίκτες του Ντόστανιτς, παίζοντας σοβαρά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και πήραν το παιχνίδι με 1-0 με τέρμα που σημείωσε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Γιοβάνοβιτς,

ο ποίος εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος. Η ΑΕΛ έχασε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Μπόγιοβιτς στο 68’.

Οι παίκτες του Βόλου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά σε μία δύο περιπτώσεις που έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Καβουσάκη ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια.

Το παιχνίδι είχε ένταση και πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών με τον διαιτητή να μοιράζει 9 κίτρινες κάρτες. Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι για 3 περίπου λεπτά.

Κίτρινες κάρτες πήραν οι: Νάστος, Μαρουκάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπόγιοβιτς, Τσιάρας, Μπουτζίκος, Πάτο και Αναστασόπουλος

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης (Κομεσίδης), Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (Κουτσιανικούλης), Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης (Κάπο), Μπόγιοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ντάσιος (λ.τ. Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Νάστος, Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (Μοράν), Ντεπέτρις, Διαμαντόπουλος (Γουόρντεν).

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

93′ Λήξη της αναμέτρησης, με την ΑΕΛ να είναι η μεγάλη νικήτρια του θεσσαλικού ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 1-0! Παραμένει πρώτη στη βαθμολογία η ομάδα της Λάρισας!

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

90′ Κίτρινη κάρτα ο Αναστασόπουλος

86′ Ο Καπός έκανε το γύρισμα από πλάγια δεξιά, ο Μπόγιοβιτς στο σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ, η μπάλα στα χέρια του Στρατηλάτη

84′ Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΛ, στη θέση του Νικολακάκη πέρασε ο Κομεσίδης

77′ Αλλαγή για την ΑΕΛ, στη θέση του Μπουντόπουλου πέρασε ο Κουτσιανικούλης

76′ Κίτρινη κάρτα ο Πάτο

75′ Αλλαγή για την ΑΕΛ, με τον Καπό να παίρνει τη θέση του Μαρουκάκη

73′ Σούταρε ο Μαρουκάκης, αλλά μπλόκαρε ο Στρατηλάτης

71′ Τρίτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, με τον Γουόρντεν να παίρνει τη θέση του Διαμαντόπουλου

68′ Δοκάρι για την ΑΕΛ! Μακρινό σουτ του Μπόγιοβιτς ο Στρατηλάτης αποκρούει η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Βόλου την μπλοκάρει πριν πάει στον Μαρουκάκη!

65′ Γύρισμα του Γιοβάνοβιτς στον Καβουσάκη, με τον πορτιέρο να απομακρύνει, όμως η μπάλα κόντραρε στον Τσιάρα και πέρασε δίπλα από το αριστερό του δοκάρι!

63′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, στη θέση του Τσιλιγκίρη πέρασε ο Μοράν

61′ Κίτρινη κάρτα ο Μπουτζίκος

59′ Δυνατό αλλά και μακρινό σουτ από τον Πάτο, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στρατηλάτη

57′ Λίγο έξω και από πλάγια δεξιά εκτέλεσε το φάουλ ο Μονιάκης, καμία ανησυχία για τον Στρατηλάτη που είδε την μπάλα να περνάει άουτ…

56′ Κίτρινη κάρτα ο Τσιάρας

53′ Ατομική προσπάθεια του Μπουτζίκου, με τον οπισθοφύλακα των φιλοξενούμενων να σουτάρει διαγώνια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…

48′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ! Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Μπουντόπουλου, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Καραμανλή και φτάνει στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους!

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

45′ Λήξη πρώτου μέρους στο θεσσαλικό ντέρμπι, χωρίς τέρματα αλλά με πολλά νεύρα μεταξύ των παικτών!

44′ Κίτρινη κάρτα ο Μπόγιοβιτς

43′ Τρία λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος

40′ Σε καλή θέση ο Διαμαντόπουλος μετά από πάσα του Ντεπέτρις, όμως το κοντρόλ του επιθετικού των φιλοξενούμενων είναι κακό και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ…

37′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ, με τον Μαρουκάκη απέναντι από τον Στρατηλάτη να σουτάρει άουτ!

36′ Μετά από τρία λεπτά διακοπής το ματς ξεκίνησε και πάλι από το 36′!

35′ Ένταση στο ματς μεταξύ των παικτών, με τον διαιτητή να διακόπτει για λίγο το ματς!

34′ Κίτρινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς

33′ Στην κόντρα η ΑΕΛ με τον Πάτο, ο οποίος πάσαρε στον Βέρτζο και ο τελευταίος σούταρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρατηλάτη!

30′ Κίτρινη κάρτα ο Βέρτζος

28′ Κίτρινη κάρτα ο Μαρουκάκης

24′ Kίτρινη κάρτα ο Νάστος

17′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Νικολόπουλο να παίρνει τη θέση του τραυματία Ντάσιου

14′ Σφίξιμο στον προσαγωγό για τον Ντάσιο, ο οποίος θα γίνει αλλαγή

3′ Αδύναμο σουτ από τον Νάστο, η μπάλα πέρασε άουτ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ