ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Γενική συνέλευση κατοίκων της 3ης Δημοτική Κοινότητα Λάρισας, (περιλαμβάνει τις συνοικίες Αγ Κωνσταντίνου, Αγ. Γεωργίου, Λαχανοκήπων, Νέας Σμύρνης, περιοχής ΑΤΑ, Κουλούρι) πραγματοποιείται σήμερα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου).

Η συνέλευση πραγματοποιείται στα πλαίσιο της συχνής επικοινωνίας της 3ης Δημοτικής Κοινότητας με τους πολίτες, αλλά και του κύκλου των λαϊκών συνελεύσεων που διοργανώνει αυτή τη περίοδο η δημοτική αρχή. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αντίστοιχες συνελεύσεις στην Τερψιθέα και την Κοιλάδα.

Στη συνέλευση, στην οποία θα παραστεί ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής. θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της 3ς Δ.Κ. και θα δοθούν υπεύθυνες απαντήσεις. Η δημοτική αρχή θέλει τους πολίτες ενημερωμένους και συμμέτοχους στην  προσπάθεια της να βελτιώσει την εικόνα της Λάρισας, γι αυτό τους καλεί  να πάρουν μέρος στη συνέλευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ