Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΕ SIEMENS: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΝΛ!!

Ποιος είδε τον… Αγοραστό και δεν τον φοβήθηκε αφού στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου μα αφορμή την παραλαβή ακτινοδιαγνωστικού μηχανήματος από το ΠΓΝΛ ο Περιφερειάρχης απαίτησε επιτακτικά από τους εκπροσώπους της Siemens την παράδοση του μαγνητικού τομογράφου στο ΓΝΛ εντός του 2015!

«Σε περίοδο κρίσης κάποιοι επιμένουν να πάνε by the book» επαναλάμβανε συνεχώς ο Κ. Αγοραστός, με τους εκπροσώπους της εταιρείας να αντιτείνουν πως «η παράδοση βάση της διαδικασίας (by the book) γίνεται σε 110 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας», κάτι που προκάλεσε την έκρηξη Αγοραστού που κάλεσε τους εκπροσώπους της εταιρείας να «αφήσουν τις μ@λ@κίες και να παραδώσουν μέχρι τέλους του έτους!».

«Θέλω το μαγνητικό στο ΓΝΛ μέχρι το τέλος του ‘15», ήταν η οργισμένη αντίδραση του Περιφερειάρχη που δεν δίστασε να απειλήσει ακόμη και με απόσυρση της υπογραφής του αν δεν παραδοθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το μηχάνημα!

Σημειώνεται ότι η Siemens γνώριζε από τον περασμένο Αύγουστο, μετά το δικαστικό αγώνα που κέρδισε, πως θα υλοποιήσει τελικά την παραγγελία κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει πράξει.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ