ΤΟ… ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Τι ήταν να φωτογραφηθεί στην «ευρωπαϊκή» αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ΑΕΛ Δημήτρης Καραμπάτσας, αφού δεν του έφτανε η «πίκρα» για το κάζο της 3άρας του προέκυψε και ζήτημα με τον Αλέξη Κούγια και όχι μόνο!

«Κόκκινο πανί» και για τους φιλάθλους το κόκκινο κασκόλ του γιατρού, με την ανακοίνωση (!) της ΠΑΕ να μιλά για «δυσάρεστο αιφνιδιασμό» Κούγια, ενώ το θέμα λόγω και της παρουσίας του γνωστού ποινικολόγου σε δίκη αλλά και της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Αναγέννηση, θα συζητηθεί τη μεθεπόμενη του αγώνα σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση η διοίκηση της ΑΕΛ επιφυλάσσεται για τα… περαιτέρω, ενώ η όποια απόφασή της «οφείλει να είναι ταυτόσημη με την ιστορία της ΑΕΛ, την υπόστασή της αλλά και αντίστοιχη με την προσωπικότητα και το εξαίρετο έργο του κ. Καραμπάτσα».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΣΑ

Με 19 παίκτες στην αποστολή και στόχο την επιστροφή στις νίκες ταξιδεύει η ΑΕΛ στη γειτονική Καρδίτσα όπου και την Παρασκευή, στις 18.00 θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρ. Ντόστανιτς είναι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ναγιάρ, Χάμος, Ορτάδο, , Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς και Κουτσιανικούλης.

ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΟΜΒΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Τέλος όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ αναφορικά με το πρόστιμο και την ποινή της μίας αγωνιστικής χωρίς θεατές «δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του αν. αθλητικού δικαστή Λευτέρη Βόμβα», αφού παρά τα όσα του αποδόθηκαν στο παρελθόν «επέμενε να δικάσει και πάλι αυτός την υπόθεση με σκοπό όπως αποδεικνύεται να επιβάλλει μια ακόμη εξοντωτική ποινή».

Στο δια ταύτα η ΑΕΛ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι «θα εξαφανίσει την απόφαση», ενώ παράλληλα προτίθεται να ζητά την εξαίρεση του Λ. Βόμβα από τις υποθέσεις της «εφόσον ο ίδιος δεν απέχει».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ