ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ PRE-CHRISTMAS VINYASA FLOW ΣΤΟ ΜΥΛΟ

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο, 3ος όροφος), την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 17:30, η Μάχη Αρβανίτη θα κάνει ένα ανοιχτό μάθημα για όλους Pre-Christmas Vinyasa Flow.

Για να συμμετέχει κάποιος αρκεί μόνο να έρθει! Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το χαμόγελο, το κόκκινο σκουφάκι και το στρωματάκι του (αν δεν έχει σκουφάκι και στρωματάκι, κάτι θα κάνει η Μάχη…).

Φορώντας άνετα ρούχα, θα αναζητήσει τη Σωματική Ισορροπία, θα ξεχάσει έννοιες, προβλήματα και εντάσεις.

Όπως είναι γνωστό, από το Νοέμβριο 2015 και μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016 σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποιούνται μαθήματα σωματικής ισορροπίας στο Μύλο του Παππά από τη Μάχη Αρβανίτη, κάθε Δευτέρα 20:00-21:00 (2ος όροφος), Τρίτη 17:30-18:30 (3ος όροφος) και Τετάρτη 17:30-18:30 (2ος όροφος).

Πρόκειται για μαθήματα οδηγούς για την πρόληψη και τη λειτουργία των σωματικών πόνων και δυσλειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, διατηρώντας τη σωματική ισορροπία και σταθερότητα.

Με τις ασκήσεις, το σώμα δυναμώνει και αποκτά ευλυγισία, βελτιώνεται η αναπνοή, η διάθεση και η γενικότερη λειτουργία του οργανισμού. Η σπονδυλική στήλη γίνεται πιο ευθύγραμμη και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, επιτυγχάνεται η ανακούφιση του στρες από την καθημερινότητα.

Κάνετε δώρο στον εαυτό σας, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 17:30, ένα εορταστικό μάθημα Pre-Christmas Vinyasa Flow.

Για πληροφορίες και συμμετοχές:
6971988538
maxiarvan@yahoo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ