Η ΑΕΛ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ, «ΒΑΡΥ» 0-3 ΣΤΟ ARENA!

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ΑΕΛ αφού για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας υποχρεώθηκε απόψε σε ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο FC ARENA με σκορ 0-3, αφού για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου πως όταν δεν κάνεις γκολ τις φάσεις σου αργά ή γρήγορα το δέχεσαι!

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους «βυσσινί» να απειλούν στο 6ο μόλις λεπτό όταν ο Θεοδωρόπουλος υποχρεώθηκε να διώξει σε κόρνερ φάουλ του Κοντοχρήστου ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες της ΑΕΛ ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Μπόγιοβιτς από τον Κιτόκο με το διαιτητή Φωτιάδη να δείχνει «παίζεται».

Βρίσκοντας τα πατήματά του εντός αγωνιστικού χώρου ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί στο 18’ όταν μετά από προσπάθεια του Γιαννούλη και σουτ εντός περιοχής η μπάλα βρίσκει αρχικά το δοκάρι του Καβουσάκη για να καταλήξει στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του γράφοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Με την ΑΕΛ να ανεβάζει ρυθμό μετά το 30’ ο Μπόγιοβιτς χάνει στο 33’ μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Μασούρα πιάνει κεφαλιά μόλις άουτ, ενώ νέα προσπάθεια του Σέρβου 5 λεπτά αργότερα καταλήγει μετά από αδύναμο σουτ στα χέρια του γκολκίπερ του Αστέρα, με το ημίχρονο να κλείνει με νέο καλοχτυπημένο φάουλ του Κοντοχρήστου και τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ψάχνοντας την ισοφάριση επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ντόστανιτς με το Μαρουκάκη να παίρνει καταχειροκροτούμενος στο 57’ τη θέση του Μπουντόπουλου και ένα λεπτό αργότερα να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Αναστασόπουλου ο Θεοδωρόπουλος «διάβασε» τη φάση απομακρύνοντας τον κίνδυνο!

Το ματς τελείωσε ωστόσο από το 64’ όταν ο Φούντας με διπλή προσπάθεια και μετά από πάσα του Παπαδόπουλου «έγραψε» το 0-2 κόντρα στην εικόνα του αγώνα, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο για τον Αστέρα ο Μουκάμ στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν μετά από νέα ασίστ του Παπαδόπουλου και όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε απογοητευμένους τους Λαρισαίους φιλάθλους που γκρίνιαξαν για μια ακόμη φορά την επιλογή Μπόγιοβιτς στο αρχικό σχήμα, το «παίζεται» του Φωτιάδη και σε μαρκάρισμα του Σανκαρέ στον Πάτο, ενώ ασχολίαστο δεν έμεινε και το… κιτρίνισμα στον Ουρτάδο που ήταν φουλ «κόκκινη» για τη σκαριά στον Αλόκο αλλά και τους παίκτες του Βεργέτη να πανηγυρίζουν τη νίκη-μισή πρόκριση!

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ