MANDELAS TOURS: 4HMEΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

1η μέρα 24/3/16 Αναχώρηση από τον Τύρναβο το βράδυ στη 01:00. Στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Βελιγράδι. Άφιξη νωρίς το πρωί.

2η μέρα 25/3/16 Με τοπικό ξεναγό θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη. Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο NEBOSJA που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας  Ljubica, τη μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

3ημέρα 26/3/16 Πρωινό και αναχώρηση για το πανόραμα του Βελιγραδίου το Dedinje, με τις ωραιότερες επαύλεις και το παλάτι του βασιλιά Καρατζώρτζεβιτς. Κατά την επιστροφή περνάμε μέσα από το νέο Βελιγράδι και την περιοχή Zemum. Ελεύθερο απόγευμα για μια βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο Terazije-Knez Mihajlova. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νέο Βελιγράδι από όπου προαιρετικά μπορούμε να απολαύσουμε μια μαγευτική  κρουαζιέρα στον Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα, καθώς επίσης να απολαύσουμε το βραδινό μας φαγητό. Το βράδυ προτείνουμε Grand Cazino Beograd. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

4η μέρα  27/3/16 Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης .Αναχώρηση για την πόλη μας. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ανάπαυση φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ¨:

  • 140 € το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο ASTORIA HOTEL 4*
  • 190 € το άτομο σε μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαν/σεις 2 σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης
  • Πρωινό-Βραδινό
  • Περιηγήσεις –ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό
  • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, τις προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ