ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ;

Με έκπληξη παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια άνευ προηγουμένου στροφή της κυβέρνησης Τσίπρα από την αριστερή ρητορική και την επαναστατικότητα των πρώτων μηνών διακυβέρνησης στην υλοποίηση νεοφιλελεύθερων και άκρως αντιλαϊκών πολιτικών.

Ομως δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του που έπαθαν αυτή τη μετάλλαξη, αφού κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι βουλευτές, κομματικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί και συνδικαλιστές παρουσιάζουν και αυτοί ανησυχητικά δείγματα μετάλλαξης.

Δυστυχώς πολλά από αυτά τα δείγματα τα διαπιστώνουμε στην περιοχή μας με τη συμπεριφορά τοπικών στελεχών που άλλαξαν τόπους σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ή πορείες, με τη στάση των αυτοδιοικητικών στο δήμο Τυρνάβου, που από το σύνθημα “στροφή στον πολίτη” τείνουν στο “αποστροφή για τον πολίτη”, με τη συμπεριφορά και τις τοποθετήσεις του βουλευτή Λάρισας  Ν. Παπαδόπουλου ο οποίος από πολεμιστής των μπλόκων σιγά – σιγά γίνεται πολέμιος των μπλόκων και μόλις χθες είδαμε τους συνδικαλιστές του κόμματος στην ΕΛΜΕ Λάρισας να γυρίζουν την πλάτη στο αριστερό προεδρείο στην ΕΛΜΕ και να ψηφίζουν για πρόεδρο τον εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο εκπρόσωπος της ΠΕΚ (ΠΑΣΟΚ).

Λέτε η μετάλλαξη να είναι μεταδοτική ή μήπως η εξουσία τους ζάλισε;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ