ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων για τους υποψήφιους διευθυντές α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας την Παρασκευή, ξεκαθάρισε χωρίς εκπλήξεις το τοπίο σχετικά με τους νέους προϊστάμενους στο νομό, αφού δεν υπήρξε ανατροπή αναφορικά με τους πρώτους όπως προέκυψαν μετά και την εκλογική διαδικασία.

Ετσι στην α/βαθμια εκπαίδευση προϊστάμενος αναμένεται να αναλάβει ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πήγε πολύ καλά και στη συνέντευξη, ενώ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η βαθμολογία όλων των υποψηφίων στη συνέντευξη κινήθηκε μεταξύ 14,8 και 13,6. Πρώτος στη συνέντευξη ήταν ο κ. Γκόλτσιος.

Στη β/βαθμια εκπαίδευση προϊστάμενος αναμένεται να αναλάβει ο κ. Γιάννης Καψάλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώτος και στη συνέντευξη.

Πάντως η επίσημη κατάταξη των υποψηφίων θα ανακοινωθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα υπάρξει το περιθώριο των 2 ημερών για τις ενστάσεις και η επίσημη απόφαση τοποθέτησης των νέων προϊσταμένων θα γίνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ