ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή των αγροτών του Τυρνάβου στις κινητοποιήσεις που ξεκινούν με αποκλεισμούς δρόμων την Τετάρτη.

Ηδη από νωρίς το πρωί σήμερα δεκάδες αγρότες, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το χιόνι και το τσουχτερό κρύο οδήγησαν τα τρακτέρ τους στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου που όπως είχε αποφασιστεί την Παρασκευή θα είναι το σημείο συγκέντρωσης των τρακτέρ λίγο πριν ξεκινήσουν για τις εθνικές οδούς.

Οι συγκεντρωθέντες αγρότες μετά από συζήτηση και αφού εξέλεξαν συντονιστική επιτροπή αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να πάρουν μέρος στο μπλόκο που θα στηθεί στα Τέμπη και για αυτό το λόγο το πρωί της Τετάρτης θα οδηγήσουν τα τρακτέρ στη Γυρτώνη ώστε συντεταγμένα με τους άλλους συναδέλφους τους ναα κατευθυνθούν στα Τέμπη.

Η Σ.Ε. που ορίστηκε σήμερα απαρτίζεται από τους Θ. Κακάλη Οινοποιητικός συνεταιρισμός, Απ. Ευαγγελόπουλο ΑΣΕΠΟΠ, Κ. Χατζή Α.Σ. Αργυροπουλίου, Φ. Μπαντραλέξη Δένδρα, Κ. Μαλάκο Πλατανούλια, και Θ. Νασίκα κτηνοτρόφοι, ενώ αναμένεται σε αυτή να ενταχθούν εκπρόσωπος των αγροτών της Φαλάνης αλλά και εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφασίσει να συμμετάσχει στο μπλόκο των Τεμπών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ