ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Με δίωρους αποκλεισμούς κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες θέλοντας να κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους στα μπλόκα. Ετσι σήμερα θα κλείσουν τα Τέμπη και τα τελωνεία Κήπων και Καστανέων από τις 12 έως τις 2 μμ. Ανάλογη κίνηση αναμένεται στον Προμαχώνα, και πιθανά και σε άλλα μπλόκα στον ΠΑΘΕ από τη Μακεδονία μέχρι τη Στερεά.

Οι αγρότες στο πλαίσιο του συντονισμού της δράσης τους θα πραγματοποιήσουν αυριο σύσκεψη στο μπλόκο των Τεμπών, όπου και αναμένεται να υπάρξουν αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού και θα ισχύσουν πανελλαδικά.

Εκείνο που διαφαίνεται πάντως είναι ότι οι αγρότες θα ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό αφού θεωρούν ότι δεν έχουν τί να πουν με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της πίεσης προς την κυβέρνηση με στόχο να αποσύρει τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού και να μην υλοποιήσει τα μέτρα υπερφορολόγησης οι αποκλεισμοί των δρόμων θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση και δεν αποκλείεται γενικό πλακ άουτ σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα ή σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν τους δεχθεί άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ