ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ Η ΑΕΛ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Πανέτοιμη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΛ που ταξιδεύει για Χανιά όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, με στόχο τη νίκη και την παραμονή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου λόγω καρτών Ματθαίου Μαρουκάκη, του Οσμάν Πάτο καθώς και του ανέτοιμου Σεμπαστιάν Ναγιάρ που ενσωματώθηκε πλέον στην ομάδα μετά τη 10ήμερη τιμωρία του.

Για τον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 15.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίου, η αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Νικολακάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος, Κρητικός, Ουρτάδο, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Καπός και Μπόγιοβιτς, ενώ εκτός πλάνων έμειναν για αγωνιστικούς λόγους Δημήτρης Πατσιογέωργος, Δημήτρης Σουλιώτης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Αντώνης Καμπλιώνης, Σωτήρης Χάμος, Γκέρντι Χοτζάλι και Δημήτρης Μανακούσιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Μπλάνας του Συνδέσμου Μεσσηνίας, με βοηθούς το Στ. Λαμία και το Παν. Σερμέτη, του ίδιου συνδέσμου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ