ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΜΠΗ… ΕΣΜΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ!

Στραμμένα πάνω τους ούτως ή άλλως τα φώτα της δημοσιότητας με το μπλόκο της Νίκαιας να πραγματοποιεί σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα «αγροτοδικεία» στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, ωστόσο η είδηση μας προέκυψε από τις αφίξεις των Τεμπών!

πλατειαΜόνο τυχαία δεν ήταν η εμφάνιση των Παπαγιαννούλη-Τραγάκη από το μπλόκο των Τεμπών στο χώρο της κινητοποίησης και ας επέμενε ο Φάνης Τραγάκης πως βγήκαν για… καφέ.

Τα πηγαδάκια με τους αγροτοσυνδικαλιστές της ΕΟΑΣ Λάρισας και Καρδίτσας Ρ. Μαρούδα και Β. Μπούτα στήθηκαν στο λεπτό, ενδεικτικό του κλίματος αλλά και των όσων περιμένουν  τους κυβερνώντες.

Ενωτικός στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μπούτας έσπευσε να χαιρετίσει παρά τις διαφωνίες «όλους τους αγρότες που βγήκαν στα μπλόκα», ενώ από την πλευρά του ο Φάνης Τραγάκης μίλησε για απαξίωση των αγροτών από την κυβέρνηση, περιέγραψε κλιμάκωση του αγώνα και ακόμη πιο σκληρή στάση στο μέλλον, ενώ όπως δήλωσε εν αναμονή της περίφημης διακομματικής εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην υπάρξει «κλείσιμο» της κοιλάδας των Τεμπών την ερχόμενη Πέμπτη, ημέρα της απεργίας ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ