ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΟΥΝ… ΜΠΑΡΕΣ!

Είδε και απόειδε η δημοτική αρχή, «πιάστηκε» σου λέει και το χέρι της δημοτικής αστυνομίας, 4.680 κλήσεις μέσα σε 5 μήνες δεν τις λες και λίγες, σοβάρεψε το πράγμα με την αναρχία και κυρίως την παράνομη στάθμευση μα και την ανεξέλεγκτη κίνηση στους πεζόδρομους της πόλης.

«Άναψε» η κουβέντα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, αγανακτισμένος και ο δήμαρχος, το πήραν απόφαση εκεί στη δημοτική αρχή και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτουν… μπάρες!

Σε επαφή με την Περιφέρεια λοιπόν για πραγματοποίηση σειράς έργων, ακούστηκε πως θα αξιοποιηθεί και το οικόπεδο έναντι της κεντρικής πλατείας, ενώ για τους πολύπαθους πεζόδρομους θα ελεγχθούν με μπάρες μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που αφορά στην αναμόρφωση του κέντρου της Λάρισας.

Μάλλον αντιαισθητικό το θέαμα που θα προκύψει, για να μην αναφερθούμε στις πιθανές φθορές και το κόστος για την αποκατάστασή τους.

«Κάναμε την ίδια επιλογή στην είσοδο του παρκινγκ της πολυκατοικίας και δεν προλαβαίνουμε να την αλλάζουμε, αφού τη σπάνε για να παρκάρουν στο πεζοδρόμιο», μας έλεγε χαρακτηριστικά διαχειριστής πολυκατοικίας.

«Αθηνά και χείρα κίνει…» διότι αν δεν αλλάξουν οι νοοτροπίες…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ