ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Εργασίας και Οικονομικών κκ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Γιώργο Κατρούγκαλο και Ευκλείδη Τσακαλώτο, αντίστοιχα, κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του, – με πρώτο υπογράφοντα, τον βουλευτή Ν. Θεσπρωτίας, κ. Βασίλειο Γιόγακα – ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας,

με θέμα την “καθυστέρηση στη χρηματοδότηση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία”.

«Η κραυγή αγωνίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών – Ατόμων με Αναπηρία, για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας τους, αποτελεί άλλο ένα κομμάτι στο πάζλ αδιαφορίας των Κυβερνώντων, προς τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Μια κοινωνική δομή που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, σε πολύ ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, έχει μείνει χωρίς χρηματοδότηση, εδώ και αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι να είναι απλήρωτοι και να μην υπάρχουν πόροι ούτε για την σίτιση των παιδιών!!! Η αδιαφορία τους είναι εκτός από απαράδεκτη και επικίνδυνη», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Λαρισαίου πολιτικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ