ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ARENA!

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ΑΕΛ γνώρισε σήμερα απρόσμενη ήττα από τον Παναιγιάλειο στο ARENA με σκορ 1-2, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League, αποτέλεσμα που την έκανε να υποχωρήσει μετά από καιρό στην 3η θέση της βαθμολογίας!

«Φουλ» επίθεση έδειξαν οι επιλογές Ντόστανιτς που ξεκίνησε με Μπόγιοβιτς-Μαρουκάκη στο αρχικό σχήμα θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση, ωστόσο το «κιτρίνισμα» των Μασούρα-Αναστασόπουλου στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού έδωσε δικαιώματα στους φιλοξενούμενους που απείλησαν μόλις στο 4’ με το Ζουζίνιο το εκπληκτικό σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Ξενοδόχοβ.

Η ΑΕΛ απάντησε στο 13’ με το Μπόγιοβιτς, με το Σέρβο να σουτάρει ψηλά βρισκόμενος απέναντι από τον Αθανασόπουλο, ενώ στο 34’ ο Αναστασόπουλος μετά από φάση διαρκείας πήρε το «ριμπάουντ» και με ψύχραιμο σουτ νίκησε το γκολκίπερ του Αιγίου γράφοντας το 1-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμη φάση για τους «βυσσινί», με το Μαρουκάκη στο 42’ να καταφέρνει με προβολή να πετάξει τη μπάλα εκτός εστίας βρισκόμενος απέναντι από τον Αθανασόπουλο!

Με την ΑΕΛ σαφέστατα καλύτερη στην επανάληψη, ο Ντόστανιτς πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και το Ρέντζα στη θέση του «κιτρινισμένου» Μασούρα στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ, οι «βυσσινί» απείλησαν και πάλι στο 60’ με τον Ουρτάδο και ενώ το 2-0 έδειχνε θέμα χρόνου σε μια κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων στο 72’ ο Κοντοχρήστος ανέτρεψε το Λινάρδο και ο παίκτης του Παναιγιάλειου δε λάθεψε από την άσπρη «βούλα» γράφοντας το 1-1 στο 73’, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες και αμφισβήτηση της απόφασης του διαιτητή από τους γηπεδούχους!

Με την ΑΕΛ να ζητά πέναλτι στο 76’ και τους παίκτες της εμφανώς εκνευρισμένους από την απρόοπτη εξέλιξη οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν εκ νέου στο 82’ με το σκόρερ τους να γίνεται δημιουργός.

Ο Λινάρδος έβγαλε κάθετη πάσα στο Γκούφα, εκείνος «τράβηξε» τον Ξενοδόχοβ και την κατάλληλη στιγμή «γύρισε» στο Σκαρτσίλα που απλά την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα παγώνοντας το ARENA.

Μια κεφαλιά του Μαρουκάκη άουτ στο 88’ απλά παρέτεινε την αγωνία, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «διπλό» και τους παίκτες του Ντόστανιτς να υποχωρούν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ