ΝΕΚΡΟΣ 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκε σήμερα τα ξημερώματα ένας 29χρονος, μετά τη σύγκρουση του οχήματος που οδηγούσε, με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών 55, στα Αϊβαλιώτικα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσες πληροφορίες έγιναν γνωστές μέχρι και αυτή την ώρα, στις 3.10 περίπου τα ξημερώματα, συγκρούστηκαν μετωπικά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο επιβατικά οχήματα, ένα Peugeot στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα 45 περίπου ετών και ένα ΤΟΥΟΤΑ το οποίο οδηγούσε 29χρονος (Χ.Σ.) που διέμενε στη Νέα Αγχίαλο, ο οποίος βρήκε και τραγικό θάνατο.

Επί τόπου, έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο οχήματα με επτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που με κοπτικά μηχανήματα προχώρησαν στο κόψιμο του «ουρανού» του αυτοκινήτου, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 29χρονο που είχε εγκλωβιστεί, καθώς το αυτοκίνητο ανατράπηκε και καταστράφηκε, μέρος της λαμαρίνας του οχήματος. Δυστυχώς, ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα, ενώ τραυματίες ήταν τα άλλα δύο άτομα, που όλα μαζί, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο.

Στο χώρο, έγινε πλύση του οδοστρώματος από την Πυροσβεστική, ενώ τα οχήματα, μεταφέρθηκαν με οχήματα της «Οδικής Βοήθειας», σε ειδικό χώρο, προκειμένου να δοθεί στην κυκλοφορία πλήρως ο δρόμος, που αποτελεί είσοδο- έξοδο της πόλης.

magnesianews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ