ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφ. Αξκών Ν.Λάρισας την 23η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 06:00 μ.μ. συναντήθηκε με τους Εφ. Αξκούς της Επαρχίας Ελασσόνας στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, παρουσία και του Δημάρχου κ. Νικολάου Ευαγγέλου.

elassona_001 elassona_002 elassona_003Τονίστηκε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Απόστολο Βερέμη η σημασία του Εφεδρικού κινήματος και της Εφεδρικής ιδέας. Οι σύνδεσμοι Εφ. Αξκών, είπε, επιτελούν Εθνική αποστολή και παράλληλα με τους ένστολους ετοιμάζουν τη νεαρά εφεδρεία ώστε αν τη χρειαστεί η ΠΑΤΡΙΔΑ , να τη βρεί έτοιμη και πλήρη πατριωτικών συναισθημάτων.

Ενημερώθηκαν για τις υποχρεώσεις, τα δικαιώματά τους , και συζητήθηκαν  εκτενώς όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Τους ζητήθηκε επίσης να παρακολουθούν τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και να συμμετέχουν σ’αυτές.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι προτάσεις του κ. Δημάρχου, ο οποίος, με ενδιαφέρον παρακολούθησε όλη τη συζήτηση και έδειξε την ευρύτητα του πνεύματός του και την  αγάπη του προς την Πατρίδα και τους δημότες του.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, «τιμής ένεκεν», του επέδωσε τιμητική πλακέτα, ενώ ο κ. Δήμαρχος πρόσφερε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελασσόνας.

Οι Εφ. Αξκοί Ελασσόνας ενθουσιάσθηκαν από την συνάντηση αυτή και υποσχέθηκαν ότι θα είναι κοντά στο Σύνδεσμο και τις δραστηριότητές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ