ΕΚΛ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον δήμαρχο Θέρμης Θεσσαλονίκης, γιατί όπως υποστηρίζει, έδωσε εντολή στην διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου, για να ασκήσει δίωξη ενάντια στο Σωματείο Εργαζομένων της Coca Cola, γιατί το σωματείο έφτιαξε ένα πρόχειρο κιόσκι με νάιλον, έξω από το εργοστάσιο

για να προστατεύονται οι απεργοί από τη βροχή και το κρύο, ζητώντας μάλιστα να πληρώσει το σωματείο των απολυμένων της Coca Cola, πρόστιμο ύψους 2.100 ευρώ!!!.

“Οι απολυμένοι της Coca Cola βρίσκονται εδώ και 2 χρόνια σε σκληρό αγώνα για το δικαίωμα τους στη δουλειά! Συγκρούονται με μια πολυεθνική που έχει τεράστια κέρδη, επιβάλλοντας μειώσεις μισθών και απολύσεις! Η δημοτική αρχή Θέρμης αντι να στηρίξει τον αγώνα αυτό των απολυμένων εργατών, συντάσσεται με την εταιρεία και στέλνει στα δικαστήρια τους απεργούς και το σωματείο τους. Ντροπή και αίσχος!

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει την άμεση παύση της δίωξης του σωματείου των απολυμένων της Coca Cola από τον Δήμο Θέρμης και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και απολυμένων της”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ