ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 1ης ΜΑΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛ (ΦΩΤΟ)

Καταγγέλλοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για μεθοδεύσεις που αφορούν στον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς την τρίτη μέρα του Πάσχα προκειμένου να αποτύχουν οι απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το πανεργατικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Η επιχείρηση εξαπάτησης για συναίνεση των εργαζομένων στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήρθαν για να αποτελειώσουν τη βρώμικη δουλειά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», τόνισε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο γραμματέας του ΕΚΛ Πάρις Λιόλιος, που αναφερόμενος και στο προσφυγικό περιέγραψε «πάρτι» ΜΚΟ που λυμαίνονται τους καταυλισμούς και «μπίζνες με τον πόνο των προσφύγων».

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε σε «οριοθέτηση αιτημάτων για την ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων και συμμετοχή στη 48ωρη απεργία την ημέρα κατάθεσης του ασφαλιστικού εκτρώματος», ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ