ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ιωάννη Τσιρώνη, είχε ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Νομού Λάρισας, Γεώργιος Κατσιαντώνης, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα του Ολύμπου, και συγκεκριμένα της θεσμοθέτησης πλαισίου προστασίας για την Δ´ Ζώνη.

Στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο κ. Υπουργός, αφού άκουσε τις θέσεις του κ. Κατσιαντώνη, επεσήμανε ότι ήδη έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες από το Υπουργείο  ώστε να προστατευθεί με κάθε δυνατό τρόπο ο Όλυμπος, ενώ επί του ζητούμενου δεσμεύτηκε ότι στο εγγύς μέλλον θα αναρτηθεί προς διαβούλευση το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τον Όλυμπο.

Όπως τόνισε, μάλιστα, στον κο Κατσιαντώνη, χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία του τελευταίου, προκειμένου να γίνουν συντονισμένα οι οποίες ενέργειες και διαδικασίες θεσμοθέτησης ενός συγκεκριμένου πλαισίου προστασίας του Ολύμπου, γεγονός που θα έχει μόνον θετική επίδραση τόσο για την περιοχή της Ελασσόνας όσο και για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή του Νομού Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ