ΤΑ 10 ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα λάθη στο στυλ είναι κάτι που ένας άνδρας θα πρέπει γενικά να αποφεύγει. Ποια όμως είναι τα λάθη που το αντίθετο φύλο έχει ψηφίσει ως επιεικώς απαράδεκτα; Είστε έτοιμοι; Διαβάστε:

  1. Τα τζιν σορτς.

Ένα ζευγάρι Chino σορτς είναι πολύ πιο κολακευτικά. Τα τζιν σορτς αποτελούν …μάστιγα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ειδικά όταν έχουν και αντιαισθητικούς …ποδόγυρους.

  1. Τα φαρδιά τζιν.

Μια καλή εφαρμογή είναι το κλειδί. Τα φαρδιά τζιν θυμίζουν τη δεκαετία του ’90, και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.  Αντί να φοράτε φαρδιά τζιν, φορέστε εφαρμοστά που είναι πιο κολακευτικά.

  1. Ακατάλληλο κάλυμμα στο κεφάλι.

Δεν χρειάζεται να φοράτε τίποτα στο κεφάλι σας. Τα καπέλα είναι passé το 2016, και σας κάνουν να φαίνεστε σαν να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά.

Μη φοράτε απολύτως τίποτα στο κεφάλι σας.

  1. Ακατάλληλος καλλωπισμός.

Κανείς δεν συμπαθεί τα απεριποίητα γένια.Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός, παιδιά. Όταν ένας άντρας είναι απεριποίητος, οι άλλοι θα αρχίσουν να το προσέχουν.

Αν δεν μπορείτε να έχετε ένα περιποιημένο μούσι, καλύτερα να μην έχετε καθόλου μούσι.

  1. Ψεύτικα γυαλιά.

Οι μόνοι άνθρωποι που θα πρέπει να φορούν γυαλιά είναι εκείνοι που τα έχουν ανάγκη.

Φοράτε ή γυαλιά οράσεως ή τίποτα.

  1. Κάλτσες με πέδιλα.

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Οι κάλτσες και τα πέδιλα δεν είναι ποτέ μια καλή εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα του στυλ των ανδρών.

  1. Μπλουζάκια μέσα στο παντελόνι που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να μπαίνουν.

Υπάρχει ένα εύκολο τεστ για να δείτε αν το μπλουζάκι σας μπορεί να μπαίνει μέσα στο παντελόνι ή όχι: Αν το μπλουζάκι σας έχει μακριές ουρές, είναι γραφτό να μπαίνει μέσα. Αν δεν έχει ουρές, δεν είναι γραφτό να μπαίνει μέσα.

  1. Πλισσέ χακί παντελόνι.

«Μείνετε μακριά από αυτά τα χακί παντελόνια με τις πιέτες στο μπροστινό μέρος!” Οι πιέτες γενικά δεν κολακεύουν και θα πρέπει να τις αποφεύγετε. Η επιπλέον πτυχές στο ύφασμα δημιουργούν μια περίεργη σιλουέτα και είναι καλύτερα να αποφεύγονται αν είστε κανονικός προς αδύνατος στο μέγεθος του παντελονιού.

  1. Ενδύματα που δεν είναι στο μέγεθός σας.

“Μη φοράτε ρούχα που σας είναι μεγάλα!” Τα ρούχα στο σωστό μέγεθος είναι πιο κολακευτικά ανεξάρτητα από το σωματότυπό σας.

  1. Φροντίστε να είστε απλοί.

Όχι μπλουζάκια με γραφικά, ή …φλόγες πάνω τους. Αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά προφανώς πρέπει να ειπωθεί. Οτιδήποτε με γραφικά, φλόγες, πνευματώδεις ρήσεις, ή λογότυπα πρέπει να μετατραπούν σε σκουπίδια αμέσως. Δεν είναι έξυπνα!  Δεν είναι χαριτωμένα! Φορέστε οποιοδήποτε άλλο πουκάμισο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ