Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ: ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Για αγανάκτηση και σε πολλές περιπτώσεις για οργή των κατοίκων σε κοινότητες του δήμου Τεμπών, οι οποίοι βλέπουν τα χόρτα να απειλούν μέχρι και την σωματική ασφάλεια των μικρών παιδιών, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

XORTA2Η δήλωσή του αναλυτικά:

«Το τελευταίο διάστημα, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στη δημοτική μας παράταξη έχουμε γίνει δέκτες πολλών παραπόνων και ισάριθμων καταγγελιών εξαιτίας της αδυναμίας της δημοτικής αρχής να λύσει ένα πρόβλημα το οποίο γνώριζε εδώ και καιρό πως θα καλούνταν να αντιμετωπίσει.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις εκείνες που σε κοινότητες του δήμου μας, τα χορτάρια έχουν υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο η δημόσια ασφάλεια, όσο και η υγεία των πολιτών. Ερπετά και ζιζάνια απειλούν την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, ενώ η όλη εικόνα δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση ένα  νοικοκυρεμένο δήμο.

Η δημοτική Αρχή με ανακοινώσεις της καλεί τους ιδιώτες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους , αλλά δυστυχώς η ίδια δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της αυτές. Μια βόλτα στις κοινότητες του δήμου μας αρκεί για να δει κανείς την ανυπαρξία στην πράξη της δημοτικής Αρχής. Χαρακτηριστική  κατάσταση, σε παρτέρια πλατειών, όπου έπρεπε να έχουν φυτευτεί δένδρα ή λουλούδια, φύονται αγριόχορτα και αγριο-αγκινάρες (κοινώς γομαράγκαθα)!!!!

Καλούμε λοιπόν τη δημοτική Αρχή να πράξει το αυτονόητο άμεσα, με στόχο τον καθαρισμό εκείνων των εκτάσεων που χρήζουν αποκατάστασης, και τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών με στόχο την ομαλοποίηση της κατάστασης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ