“ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Μ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης η παλαιότερη χορωδία της Λάρισας αποτελεί ένα από τα ενεργά πολιτιστικά κύτταρα της Λάρισας, έχοντας μία συνεχή και αδιάκοπη πορεία στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.

Κάθε χρόνο, την Άνοιξη, με μία -καθιερωμένη πια- ετήσια συναυλία, η Χορωδία δίνει στους συμπολίτες μας την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα μικρό μέρος από το πλούσιο ρεπερτόριό της, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χορωδιακών μουσικών έργων, ελληνικών και ξένων, κάθε εποχής και στυλ, τα οποία έχουν παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές αίθουσες συναυλιών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στη φετινή, ετήσια Συναυλία της, με τίτλο “Ας ερχόσουν για λίγο”, η χορωδία θα αποδώσει γνωστά, μελωδικά τραγούδια του μεσοπολέμου, τα οποία όλες οι παλαιότερες γενιές αγάπησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στις νέες γενιές να έλθουν σε επαφή με αγαπημένες μελωδίες, δοσμένες μέσα από το πρίσμα μιας σύγχρονης ενορχήστωσης του μαέστρου της Χορωδίας Χρήστου Κτιστάκη. Οι μοντέρνοι, χορευτικοί ρυθμοί του σήμερα συνυπάρχουν αρμονικά με τον ρομαντισμό, τις ευαισθησίες και τη συγκίνηση μιας άλλης εποχής.

Το διοικητικό Συμβούλιο, ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης και όλα τα μέλη της Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, μαζί με ένα μικρό ορχηστρικό σύνολο προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας, την Πέμπτη 21 Απριλίου και ώρα 20.30’, στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υποσχόμενοι μία υψηλού επιπέδου συναυλία με αγαπημένες συνθέσεις του Αττίκ, του Γιαννίδη, του Σουγιούλ, του Χατζηαποστόλου…

Γενική είσοδος 7 €. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθεύεστε από τα μέλη της Χορωδίας, ενώ από την Δευτέρα 18 Απριλίου θα προπωλούνται στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ