«ΠΑΝΟΠΛΗ» Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς προβλήματα και με στόχο τη νίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Κέρκυρα, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30μ.μ., στο νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Σάκης Τσιώλης κατέληξε στους 19 της αποστολής που είναι οι εξής: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ουρτάδο, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης και Καπός.

Την εκτός έδρας αναμέτρηση κλήθηκε να διαιτητεύσει ο Άγγελος Ευαγγέλου, από το Σύνδεσμο Αθηνών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ και στο πρώτο ματς στο AEL FC ARENA με την Κέρκυρα, με τους «βυσσινί» να γνωρίζουν την ήττα με 0-1!

Βοηθοί του ο Δημήτριος Πρέντζας από τη Δυτική Αττική και ο Ανδρέας Φωτόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Η ΕΝΣΤΑΣΗ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση την ένστασης που κατέθεσαν ΑΕΛ, Πανελευσινιακός και Κέρκυρα κατά του Απόλλωνα Σμύρνης για την χρησιμοποίηση 6 ξένων, αντί των 5 επιτρεπομένων, στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Απόφαση και φυσικά οριστική εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Mε απόφαση του Δ.Σ. της 21/2/2016 της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων για την M. Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων μελών Δ.Σ., αφού μετά την παραίτηση του κ. Κούγια από τη θέση του Προέδρου αλλά και από μέλος του Δ.Σ. στις 21/2/2016 είναι απαραίτηση η συμπλήρωση των μελών του Δ.Σ., αφού το καταστατικό της ΠΑΕ ΑΕΛ προβλέπει ως ελάχιστο αριθμό τα 5 μέλη και ανώτατο τα 11.

Καλούνται όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛ επιθυμούν να συμμετάσχουν ως νέα μέλη του Δ.Σ. να επικοινωνήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου προσκομίζοντας κι ένα βιογραφικό σημείωμα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ