ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ “ΜΠΟΓΙΑ” Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ;

Πολλά ερωτήματα γεννά η απόφαση του δήμου Τυρνάβου να προχωρήσει στην πρόσληψη, με δίμηνη σύμβαση, ενός εργάτη ο οποίος θα έχει ως αντικείμενο τη συλλογή των αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν στο δήμο.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης πρόσληψης όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους κόλπους των ζωόφιλων της περιοχής, οι οποίοι εύλογα θέτουν ερωτήματα για το τί θα γίνουν τα αδέσποτα που θα συλλέγει ο εν λόγω υπάλληλος.

Επειδή το θέμα φαντάζει ιδιαίτερα σοβαρό καλά θα κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα για να αμβλύνει και τις ανησυχίες των ζωόφιλων.

Πρώτα από όλα τί θα γίνονται τα αδέσποτα που θα πιάνει ο υπάλληλος. Στη συνέχεια και επειδή το λογικό είναι να οδηγούνται σε κτηνίατρο για εμβολιασμό, στείρωση και σήμανση θα πρέπει να μας πει αν υπάρχει σύμβαση με κάποιον κτηνίατρο ή αν υπάρχει συνεννόηση με τον κτηνιατρικό σύλλογο για εκ περιτροπής συνεργασία με κτηνιάτρους της περιοχής.

Τέλος θα πρέπει να μας πει ο κ. αντιδήμαρχος αν θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ του υπαλλήλου και των ζωοφιλικών οργανώσεων και αν θα λειτουργεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος σε συνεργασία με την επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων που επρόκειτο να λειτουργήσει στο δήμο.

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις άμεσα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ