ΧΡΥΣΗ Η ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΣΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

H νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Καταραχιά Ευαγγελίνα, κλήθηκε ως μέλος της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας για τους Βαλκανικούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, με συμμετοχή από 10 χώρες.

Η κολυμβήτρια του συλλόγου μας  συμμετέχοντας στην σκυταλοδρομία των 4×200 μέτρων ελεύθερο νεανίδων κατέλαβε  την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με το χρόνο 8:23.44 να αποτελεί και νέα πανελλήνια επίδοση νεανίδων, συντρίβοντας το 8:28.01 από το 2001.

Η  αθλήτρια μας  συμμετείχε επίσης και στα 800 μέτρα ελεύθερο  και τερμάτισε στην 6η θέση.

Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας παράλληλα βρισκόταν και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα του υγρού στίβου, στα 34 ΝΙΟΒΕΙΑ.

Φέτος το διεθνές μίτινγκ φιλοξένησε 680 αθλητές από Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, καθώς οι αγώνες αποτελούσαν όριο πρόκρισης για του Ολυμπιακούς αγώνες.

nol1 nol2Οι δώδεκα αθλητές του συλλόγου,  Αλιπρασίτης Γιώργος, Αλιπρασίτη Σταυρούλα, Γιαννάκος Χαράλαμπος, Ζαχαρούλης Αχιλλέας, Κανάκης Βασίλης, Καράβα Ειρήνη, Κώτσιου Δημήτρης, Μπακογιάννη Μαρία, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Παύλου Παναγιώτης, Φραγκογούλα Ευανθία, Χαλιαμπάλια Γεωργία, για ακόμη μια φορά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και επέστρεψαν με μετάλλια, εμπειρίες και ατομικά ρεκόρ, συμμετέχοντας σε 5 μεγάλους τελικούς και σε 5μικρούς.

Αναλυτικότερα:

Αλιπρασίτης Γιώργος: 1ος στα 200μ. ελ., 6ος στα 200μ. ύπτιο, 6ος στα 200μ. πεταλ.

Χαλιαμπάλια Γεωργία: 3η στα 1500μ. ελ., 7η, στα 800μ. ελ., 6η στα 200μ ελ.

Μια θέση στη 16άδα επίσης πετύχανε οι αθλητές: Ζαχαρούλης Αχιλλέας, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Μπακογιάννη Μαρία, Αλιπρασίτη Σταυρούλα.

Οι προπονητές της ομάδας, Οικονόμου Ζήσης και Αναστασιάδου Μαρία, αποδείξανε για ακόμη μία φορά  πως στον σύλλογο μας  γίνεται αξιόλογο έργο εκπροσωπώντας την πόλη μας και έξω απ’ τα σύνορα της χώρας μας,  και  πως  δικαίως πρέπει να δίνονται ίδιες ευκαιρίες – κίνητρα  για αθλητές εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης.

Με όρεξη για δουλειά η αγωνιστική ομάδα θέτει νέους στόχους  και προετοιμάζετε για τις επόμενες σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού που περιλαμβάνει τα Πανελλήνια  Πρωταθλήματα:  Ανδρών-Γυναικών, Κατηγοριών  και Οpen-water (Ανοιχτής Θάλασσας).

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. συγχαίρει την Ευαγγελίνα  για τη μεγάλη της  διάκριση,  καθώς και όλα τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας για τις  επιτυχίες – επιδόσεις  και τις  μεγάλες προσπάθειές τους, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη των  προπονητών  τους Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρίας .

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ