ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

To Eπιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να  διοργανώσει επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι στο πλαίσιο της Ελληνικής εβδομάδας στο Βελιγράδι (14-15/5/2016), η οποία  είναι ένα γεγονός που προωθεί την Ελλάδα και την ελληνική επιχείρηση στο κέντρο του Βελιγραδίου.

Το event αυτό έχει ως στόχο να προάγει στο Σέρβικο λαό την ελληνική κουλτούρα, τον τουρισμό, την ελληνική διατροφή και παράδοση.
Η κυβέρνηση του Βελιγραδίου επιχορηγεί την εκδήλωση και παραχωρεί την καλύτερη τοποθεσία της πόλης την κεντρική πλατεία «Trg Republike” και παρέχει υποστήριξη των ΜΜΕ αλλά και την άδεια προς τους εκθέτες να πουλήσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες.
Αναμένονται 10.000 επισκέπτες την ημέρα και πάνω από 20.000 το Σαββατοκύριακο. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην αποστολή  με κόστος περίπου 130 ευρώ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Λάρισας (e-mail: info@larissa-chamber.gr, αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2410536900). Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της αποστολής είναι να συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός επιχειρήσεων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ